SC Heerenveen – het Abenement (2013)

Via het FNV had ik 2 kaartjes gewonnen voor de wedstrijd SC Heerenveen – Groningen op 15 september (4-2). Samen met mijn neef naartoe geweest, mijn vorige bezoek aan het stadion was de wedstrijd tegen Harkemase Boys (25 oktober 2011).

In de file op 8 december, zicht op (mijn) ingang G.

De sfeer in het stadion is super, het is veel leuker om zo een wedstrijd te zien, dan dat je voor de TV hangt. Toen ik vervolgens op de website de aanbieding ‘het Abenement’ zag staan, 5 wedstrijden voor 99 euro, hoefde ik niet lang te twijfelen om dit aan mezelf als verjaardagscadeau te geven 🙂

29 september, SC Heerenveen tegen Cambuur (2-1), 19 oktober, SC Heerenveen tegen Vitesse (2-3), 8 november, SC Heerenveen tegen RKC Waalwijk (5-2) en 8 december, SC Heerenveen tegen Feyenoord (1-2). Op 30 november was de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-1), maar omdat ik verhinderd was (Jandino Asporaat) kon Harry mijn kaartje gebruiken om een topwedstrijd te zien!

Zondag 8 december was dus mijn laatste wedstrijd (tenminste, via het Abenement). Ik hoop dat het een succes geweest is (ben eigenlijk wel benieuwd naar)  en er volgend jaar weer op een zelfde manier 5 wedstrijden (of meer?) te zien zijn.