post-header-photo

Bram v.d. Vlugt met Enkele Reis in de Koornbeurs in Franeker op 20 maart 2020

Ik heb nogal wat jeugdhelden. Bram v.d. Vlugt is daar één van, dé Sinterklaas, arts in de serie Medisch Centrum West. In 2013 heb ik een voorstelling van hem samen met Joost Prinsen gezien (link). Het plot van deze voorstelling lijkt me humoristisch en zo speelt Wieteke van Dort ook nog mee!

Dit is de promo van deze voorstelling:

Nou ja, 20 maart, dat was de planning. Toen kwam echter de Corona-problematiek en werden behoorlijk wat voorstellingen afgelast. Eerst tot eind maart, vervolgens verlengd naar 8 april en misschien nog wel langer. Het wordt even wat rustiger op deze site, het concert van Floor Jansen en Henk Poort is verplaatst naar mei, het concert van Andrea Bocelli is verplaatst naar januari 2021. Met concerten en theaterbezoek kan ik deze site behoorlijk vullen, maar dat zal in ieder geval de komende weken niet het geval zijn. Van deze voorstelling is nog niet bekend of deze verplaatst wordt, dus dat wordt afwachten. Als ik de voorstelling alsnog kan zien, ga ik dat hier met een samenvatting delen.