post-header-photo

Lvrs in Concert + Los Tréboles in Neushoorn op 16 mei 2023

Deze namen zeggen mij niet zoveel, dus had ik een affiche/aankondiging gezien, dan had ik waarschijnlijk geen kaartje gekocht. Maar… mijn oud collega-drumbandlid Danny is drummer bij All Star Reggae en trad eind 2022 op in Neushoorn (link). Lars Rietkerk is frontman bij All Star Reggae en hij brengt met Lvrs in Concert zijn eigen werk. Deze avond is voor afstudeerders die de opleiding Muzikant aan D’Drive voltooid hebben. Dus ook All Star Reggae en een andere band (Propaganja) spelen met hem vanavond zijn nummers.

We starten deze avond met Los Tréboles, het project van Nelson Leon Gomez. Latijns Amerikaanse muziek, dus een lekker ritme! Ook de toetsenist weet lekkere riedeltjes uit zijn keyboard te halen, op een bepaald moment dacht ik dat er een trompettist een bepaald loopje speelde, maar dat kwam daar dus uit. Zang, percussie, blazers, ik zag de claves die ik vroeger bij de drumband ook gespeeld heb en nog zo’n soort apparaat waar je op staat te “raspen”. Prima muziek!

Daarna dus Lars met afwisselend materiaal, we starten met de All Star Reggae-muziek, op een bepaald moment neemt de metal het over en gaan we zelfs even meezingen met “One of those Days” van Limp Bizkit!

Een avond met prima muziek, mooi gevulde zaal, goed getapte biertjes door de dame achter de bar én mijn oud drumband-collega Sytze Koster.

Foto-album: link.

Youtube-playlist: link.