post-header-photo

Klusbedrijf G. Potijk

Een tijdje geleden vroeg Gerard mij of ik zijn website kon vernieuwen. De site die hij had bevatte onder andere Flash en was niet responsive, dus op je mobiel keek je naar de site “in het klein” en moest je gaan inzoomen om de tekst te kunnen lezen. In 9 van de 10 gevallen ben je dan de bezoeker van je website al kwijt.

Op basis van het vrij te gebruiken Halcyon Days sjabloon heb ik een one-page-site voor Gerard gemaakt. Overzichtelijk en rustig als je deze op je tablet of desktop/laptop bekijkt. Responsive op je mobiele telefoon. Daar is de tekst goed leesbaar, via het mobiele menu kun je snel doorscrollen naar het foto-album, de contactgegevens (je kunt direct door op het telefoonnummer te klikken contact opnemen) en de hoofd-items, dakbedekking, zinkwerk. Ook meteen de zoekwoorden voor zijn site doorgenomen en daar kwam een flinke lijst naar voren, die man kan wel wat 😉

Klussen in het algemeen, zinkwerk, dakbedekking, pannendaken, pinakel, velsdaken, gevelbekleding, schoorsteenkappen, vijverranden, dakgoten, sierwerk. Zo leer je nog eens wat, want een pinakel is dus het spitse deel wat je wel eens bovenop een schoorsteenkap ziet.

www.gpotijk.nl

Aanvullend daarbij wil hij natuurlijk graag zien of er ook bezoekers op zijn website komen. Dus klik vooral hier boven op de link om zijn site te bekijken! Om hem dat inzicht te geven, dat was nog wel een uitdaging, maar ik het daar een eigen wordpress plug-in voor kunnen maken. De uitleg daarvan is hier te vinden: link.