post-header-photo

Fijne kerstdagen en een goed 2019!

Bij deze post heb ik de foto geplaatst die ik gemaakt heb tijdens het concert van Waylon in Ahoy. Dit was tijdens How am I supposed to live without you, ter nagedachtenis aan de mensen die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn. Één van die mensen is Avicii, hij krijgt een speciaal eerbetoon doordat Waylon “Wake me Up” zingt.

Ook 2018 is voorbij gevlogen. Drukke dagen bij TRES, in de weinig vrije tijd mijn tijd onder andere besteed aan het bezoeken van een flink aantal concerten. Katy Perry, Lady Gaga, Concert at Sea, Guns ‘n Roses, Nickelback, Blof, ELO.

Maar ook een flink aantal maanden avond-aan-avond aan de studie. Met resultaat, want dit jaar 2 examens gehaald.

Bijna bij de eindstreep van 2018 toch nog onderuit gegaan, door één of meerdere galstenen een flink geïrriteerde alvleesklier met als resultaat 2 en een halve dag ziekenhuis. En nog niet top-fit, maar goed, zo nu en dan maar even zitten, rustig aan doen, in 2019 zal dat wel gefixt worden.

Deze week een soort vakantieweek, ondersteunend bij problemen, maar voor de rest de tijd zelf in te delen. Daarom gestart om mijn computer-hok nu eindelijk eens goed uit te mesten. Een mooie start voor 2019. Met kerst gourmetten met familie. Komende week waarschijnlijk nog wat ouwehoeren met de collega’s op de WhatsApp.

Want daar draait het uiteindelijk om. Tijd doorbrengen met familie, vrienden, kennissen en je rustmomenten pakken zodat we in 2019 weer kunnen knallen!

Fijne dagen iedereen!