Whistling Pops – een lekker snoepje!

Mijn eerste bijdrage in de categorie ‘ ik ben van 1977 ‘. En eigenlijk wil ik daar nog aan toevoegen: en daar ben ik trots op. Zo heb ik nog de 80’er en 90’er jaren van het vorig millennium mee kunnen maken. Natuurlijk is het niet zo dat ‘ vroeger alles beter was ‘, maar ik heb wel veel goede herinneringen aan die tijd. Ik was nog jong 🙂 en keek naar de Snorkels, Ovide en zijn vriendjes, in de tijdschriften stonden nog reclames voor sigaretten. Je kwam nog eens een telefooncel in een advertentie tegen, en ook de Twin Towers in New York stonden nog.

Deze advertentie kwam ik tegen, het zal ergens midden tachtiger jaren geweest zijn. Dit snoepje heb ik nog wel eens gehad en je kon er inderdaad op fluiten. Volgens mij kun je het nu nergens meer kopen. Spijtig… Maar misschien kan het opnieuw uitgebracht worden, er staat nu heel toepasselijk een nummer in de top 40 van Flo Rida met ‘ can you blow my whistle baby ‘. Prima om achter de reclame te draaien. Of zou dat een andere fluit zijn? 😉