Rethro.nl – website + CMS

Begin januari 2013 kwam Reinder Tholen bij mij met de vraag of ik een website voor hem kon opzetten. Hij had zelf al duidelijk voor ogen hoe zijn website eruit moest komen te zien. Weinig tekst, grootste deel is voor een overzicht van de producten, dus de foto’s moeten goed uit de verf komen. Ook leverde hij mij zijn visitekaartje aan, die duidelijk dezelfde opmaak en ‘sfeer’ van de site heeft.

Super dat de klant zelf al duidelijk voor ogen heeft wat hij wil, op basis van zijn wensen kon ik aan de slag met een bestaand sjabloon en heb dit omgebouwd naar de huidige site. Als CMS koppelde ik er (natuurlijk) WordPress achter. Hiermee kon ik namelijk makkelijk de Gallery component koppelen, net als de plugin voor het contactformulier. Met font-face nog een likje verf over het lettertype, bbclone voor het bijhouden hoeveel mensen de site bezoeken en klaar is kees! Vandaag (9 februari 2013) is www.rethro.nl live gegaan. Op zoek naar op maat gemaakte meubelen? Dan moet je zeker even een kijkje nemen!