post-header-photo

Remi Gaillard – de irritante maar ook grappige Fransman

Remi Gaillard is al een tijdje bekend op het wereldwijde Internet en zo nu en dan verschijnt er weer een filmpje van hem. Hij hoort natuurlijk bij het onderdeel “Hypes” op mijn blog, maar ik begin me wel af te vragen wat nu het eerste filmpje was wat ik van hem gezien heb. Was het dat hij als hardloper door de stad liep en bij een winkel naar binnen ging en daar ging hardlopen op de lopende band voor de boodschappen? In dat filmpje zat volgens mij ook dat hij iemand zijn glas op het terras leeg dronk.

En zo zijn er tig filmpjes. Dat hij verkleed als flitspaal een politiewagen flitst. Dat hij als Mario in een kart over de weg rent. Of dat hij een pet van het hoofd van een agent tikt. Maar ook wel dat hij iemand tegen zijn achterste schopte volgens mij. De filmpjes die me het meest zijn bijgebleven heb ik hier maar even geplaatst πŸ™‚

Kijk eens aan, hij heeft zelf een eigen Youtube-kanaal, abonneren om op de hoogte te blijven!

Dit is um! Rocky! Eerste filmpje wat ik van Remi zag.

De disco-lift. Hij heeft meer met liften gedaan, dit was volgens mij de eerste. Geweldig.
Gaat de liftdeur open, is het een disco met Born to be Alive πŸ™‚

Mario Kart! En maar bananen gooien, hahaha!

De kangoeroe. Ik kan me voorstellen dat mensen pissed off zijn…

I shoot the police. Hij kan echt goed voetballen. Ik lag in een deuk πŸ™‚

 

En als afsluiter nog even de 5 domste acties van 2010: