post-header-photo

Hollandse Hits, man wat slecht

Het is even wat rustiger met theater- en concertbezoek, dus ik ben even gaan kijken waar ik de rest van de wereld mee kan verblijden. Ik weet niet of het bij andere mensen ook zo is, maar zowel bij mijn vorige werkgever als de huidige heb ik collega’s die pareltjes van Hollandse muziek naar voren kunnen toveren. Waarbij je denkt, God, wat slecht. Eerst maar even een klassieker, Sharon met “In de disco”. Volgens mij opgenomen in de Champino in Drachten, waarbij je Rinus en Romana ziet nog voor ze bekend werden met hun eigen “hits”.

Deze week kreeg ik dit filmpje onder ogen, de cover van Adore Amio Amore van Jannes, ditmaal uitgevoerd door Douwe. Jannes vond ik “mwa”, maar nu ik deze cover hoor vind ik Jannes een wereldzanger ๐Ÿ™‚

En dan een recent nummer wat voorbij kwam, Doe ‘t met mij van Wesley Klein. Vroeger had ik het niets gevonden. Maar als je eerst de bovenstaande nummers volledig beluistert, dan ik het niet eens meer zo slecht ๐Ÿ˜‰ Ik wens jullie al een betere muzieksmaak dan wat hier voorbij komt!