post-header-photo

Een programma om je Sudoku op te lossen!

Maandag 23 augustus – zondag 29 augustus 2010

Mijn eerste werkweek na de vakantie. Dinsdag eerste drumbandrepetitie, woensdagavond en vrijdagavond fitnessen. Het weer is weer bar slecht. Dus in de avonduren en de volledige zaterdag en zondag bezig met mijn eigen Sudoku-Solver. Dit kwam door frustratie, de sudoku van vorige week zaterdag in de Telegraaf kon ik niet oplossen. Ergens moest je gokken en natuurlijk heb ik het verkeerde gegokt. Zondag heb ik eindelijk een versie die het goed lijkt te doen. Kan alleen de ‘traditionele’ sudoku oplossen, dus niet die waarbij ook op de diagonalen alleen 1 t/m 9 mag voorkomen.

Zondagmiddag is het eerst nog even droog. We zijn niet zulke katten-liefhebbers, maar dat is niet wederzijds. Want de katten vinden het altijd erg prettig om op ons terras of bank te zitten. Nou, vooruit dan maar 🙂

‘s Avonds nog even een blokje omlopen, maar halverwege word ik verrast door een bui. Maar  daardoor zie ik dan nog wel een dubbele regenboog!

Update 8 september 2010;

Het heeft even geduurd voor het publiceren van deze post. Het communiceren tussen mijn flash interface en de achterliggende .NET code wil (nog) niet lukken. Daarom eerst maar in een iframe hieronder… Ook kwam ik gisteren een Sudoku tegen die mijn app nog niet kon oplossen. Nog genoeg te doen dus!