Durk 'o' Theek
Earst leare, dan kinne, dan begjinne!

Hollandse Hitzangers

Hollandse Hits, man wat slecht

March 30, 2018

Het is even wat rustiger met theater- en concertbezoek, dus ik ben even gaan kijken waar ik de rest van de wereld mee kan verblijden. Ik weet niet of het bij andere mensen ook zo is, maar zowel bij mijn vorige werkgever als de huidige heb ik collega’s die pareltjes van Hollandse muziek naar voren kunnen toveren. Waarbij je denkt, God, wat slecht. Eerst maar even een klassieker, Sharon met “In de disco”. Volgens mij opgenomen in de Champino in Drachten, waarbij je Rinus en Romana ziet nog voor ze bekend werden met hun eigen “hits”.

Deze week kreeg ik dit filmpje onder ogen, de cover van Adore Amio Amore van Jannes, ditmaal uitgevoerd door Douwe. Jannes vond ik “mwa”, maar nu ik deze cover hoor vind ik Jannes een wereldzanger 🙂

En dan een recent nummer wat voorbij kwam, Doe ‘t met mij van Wesley Klein. Vroeger had ik het niets gevonden. Maar als je eerst de bovenstaande nummers volledig beluistert, dan ik het niet eens meer zo slecht 😉 Ik wens jullie al een betere muzieksmaak dan wat hier voorbij komt!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

Je moet Javascript aanzetten in je browser om je aan te melden.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

RT @PerfectDashbrd: Two Months Later, Over 115,000 Drupal Sites Still Vulnerable to Drupalgeddon 2 https://t.co/nCUBPTDQsE #Drupal #Securit…
RT @iamdevloper: "For every action, there is an equal and opposite reaction." Basically, for every CSS bug you fix, your client will find…
RT @michaeljackson: #TodayinHistory: Tickets for the 1984 Victory Tour went on sale. They had to be ordered via mail with a money-order inc…
@DionneStax Succes!
RT @zackwhittaker: New: Thousands of logins associated with file storage site Mega have been posted online — including email addresses, pas…